Tech

Xhami që rrit mbrojtjen dhe përformancën e kamerave të smartfonëve

 

Pasi pushtoi ekranet, Corning ka vendosur të sjellë xhamin e Gorilla Glass edhe tek kamerat. Modelet DX dhe DX+ do të jenë të disponueshme për lentet e kamerave duke filluar me telefonët Samsung.

Përveç mbrojtjes së shtuar, Corning thotë se teknologjia përmirëson performancën optike të kamerave të smartfonëve.