Tech

Vodafone i rikthehet rritjes në Evropë

 

Operatori celular Vodafone raportoi një rritje të të ardhurave me 3.3% në tre mujorin e parë të 2021. Ekzekutivi i kompanisë Nick Read ka thënë se kompania ishte rikthyer në rritjen e të ardhurave në Evropë dhe Afrikë.

Në tregun më të madh në Evropë, në Gjermani, kompania pati një rritje me 1.4% ndërsa rritje pati edhe në Britani dhe Spanjë.