Tech

Rrjedh online Windows 11, ngjan me Windows 10X

 

Sistemi i ri operativ i Microsoftit, Windows 11, po vjen, dhe detajet për të tashmë kanë pushtuar internetin. Fillimisht, një përdorues i “Baidus”, motorit të kërkimit në internet në Kinë, postoi dy fotografi të sistemit operativ, duke shpalosur menynë “Start” me qoshe të rrumbullakëta.

Ajo sinjalizoi stilin e “Windows 10X”, që po ashtu përdorte menynë “Start” me ikona në mes.