Tech

Facebooku do t’i shtyjë përdoruesit ta lexojnë një artikull para se ta shpërndajnë

 

Herën tjetër kur do të provoni të shpërndani një artikull në Facebook ende pa e lexuar, Facebooku do të ju kërkojë të mendoni edhe njëherë.

Kjo kompani e mediave sociale lajmëroi të hënën se kjo do të nis menjëherë si test për t’i shtyrë përdoruesit që të hapin dhe ta lexojnë artikullin para se ta shpërndajnë atë në platformë. Facebooku do të testojë këtë tek 6 për qind të përdoruesve globalë në Android. Twitter ka filluar një testim në qershorin e vitit të kaluar më pas e ka shpërndarë te të gjithë përdoruesit në shtator.