Tech

Rrëfimi për rusin që krijoi etherumin dhe pasuri miliardëshe

Krijuesi i etherumit, Vitalik Buterin
 

Kriptovalutat po bëhen gjithnjë e më të popullarizuara në botë dhe krijuesit e tyre po fitojnë shuma të mëdha parash.

Njëri prej tyre është Vitalik Buterin, një miliarder 27-vjeçar, i cili krijoi një prej kriptomonedhave më të famshme në botë - ethereum.