Tech

Apple prezanton iPhone 12 dhe iPhone 12 mini në ngjyrë të re vjollcë

Apple prezanton iPhone 12 dhe iPhone 12 mini në ngjyrë të re vjollcë
Foto: Apple
 

Apple sot ka zbuluar iPhone 12 dhe iPhone 12 mini në ngjyrë vjollcë. Kjo ngjyrë e re thekson bukur skajet e sheshta të aluminit që i ka iPhone 12, të cilat përputhen në mënyrë të përsosur me ngjyrën e xhamit të pasëm. Të dy modelet kanë sistem të përparuar të kamerës së dyfishtë që sjellë fotografi të bukura dhe po ashtu cilësi të lartë të videove.

Modelet iPhone 12 sjellin edhe përvojën më të mirë 5G. Iphone 12 dhe iPhone 12 mini në ngjyrë vjollcë do të jenë në dispozicion për t’u para-porositur nga 23 prilli, ndërsa do të jenë në dispozicion në treg nga 30 prilli, raporton “Apple.com”.