Tech

iPhone 13 do të vijë me kamera diagonale

iPhone 13 do të vijë me kamera diagonale
Foto: EVERYTHINGAPPLEPRO
 

Apple është duke sjellë ndryshime të dukshme në dizajnin e modeleve të iPhone 13.

Në një video të publikuar nga “EverythingApplePro” shihet se iPhone 13 dhe iPhone 13 CAD do të përmbajë kamera të reja mbrapa. Këto kamera pritet të vijnë me madhësi më të madhe.