Tech

Messengeri, Instagrami dhe WhasAppi bien nga sistemi

 

Messengeri, Instagrami dhe WhatsAppi kanë rënë nga sistemi.

Më shumë se 123 mijë përdorues kanë raportuar probleme me Instagramin në DownDetector. Më shumë se 23.000 përdorues kanë raportuar probleme me WhatsAppin në DownDetector. Messengeri duket se është prekur gjithashtu, me më shumë se 5.000 raporte të problemeve në DownDetector.