Tech

Raketa e SpaceX ulet, por më pas shpërthen

Raketa e SpaceX ulet, por më pas shpërthen
 

Kompania SpaceX ka arritur të ulë një nga raketat prototip Starship në fund të një fluturimi test në lartësi të mëdha.

SN10 u ul në Boca Chica të Teksasit, ndryshe nga prototipet SN8 dhe SN9, që ishin përplasur përtokë.