Tech

Australia e miraton ligjin që i bën Facebook-un dhe Google-in të paguajnë për lajmet

Australia e miraton ligjin që i bën Facebook-un dhe Google-in të paguajnë për lajmet
 

Australia ka miratuar ligjin e parë në botë që e bën Google-in dhe Facebook-un të paguajë për përmbajtjen e lajmeve në platformat e tyre.

Legjislacioni është kundërshtuar ashpër nga gjigantët amerikanë të teknologjisë, shkruan BBC.