Tech

Facebooku do t’ua ndalojë njerëzve në Australi leximin dhe shpërndarjen e lajmeve

Facebooku do t’ua ndalojë njerëzve në Australi leximin dhe shpërndarjen e lajmeve
 

Facebook do t’ua ndalojë njerëzve në Australi të lexojnë ose të shpërndajnë lajme.

Vendimi është përgjigje për ligjin e propozuar që kompanitë teknologjike si Facebook e Google të negociojnë me media për të shfaqur përmbajtjen e tyre.