Tech

Clubhouse rrit konkurrencën në tregun digjital

Clubhouse rrit konkurrencën në tregun digjital
 

Facebooku dhe Twitteri filluan eksperimentet që lejojnë bisedat audio, pasi Clubhouse, një aplikacion i rrjetit social që karakterizohet me audio-bisedë, ka intensifikuar konkurrencën në tregun digjital.

Duke sjellë një qasje të re në botën e mediave sociale me të ashtuquajturat “dhoma bisede” me bazë zërin, numri javor i përdoruesve të aplikacionit Clubhouse tejkaloi shifrën 2 milionë.