Tech

Bideni pezullon veprimet e Trumpit ndaj TikTokut dhe WeChatit

Bideni pezullon veprimet e Trumpit ndaj TikTokut dhe WeChatit
 

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden, ka pezulluar veprimet ligjore kundër TikTok dhe WeChat, të cilat mund të ndaloheshin në territorin e SHBA-së.

Ish-presidenti, Donald Trump, kishte kërkuar ndalimin e dy aplikacioneve, duke pretenduar se ato ishin një kërcënim i sigurisë kombëtare.