Tech

Apple rekomandon përditësimin e sistemit operativ për shkaqe sigurie

Apple rekomandon përditësimin e sistemit operativ për shkaqe sigurie
 

Apple ka lëshuar së fundmi sistemin e ri operativ, iOS14.4 dhe përditësimi i ri rregullon disa “probleme të sigurisë”.

Gjiganti teknologjik ka gjetur probleme të sigurisë në sistemet e veta dhe ka dëshmi se dikush mund të ndërhyjë.