Tech

Pajisja që i tregon punëdhënësit se a jeni të kënaqur me punën

Pajisja që i tregon punëdhënësit se a jeni të kënaqur me punën
Foto: BBC
 

Teknologjia ka përparuar aq shumë sa tashmë është bërë e mundur që pronarët e kompanive të mund të kuptojnë edhe nëse punëtorët janë të kënaqur apo jo me punën që bëjnë.

Pajisja më e fundit e quajtur “Moodbeam” është si një lloj orë dore, e cila ka dy pulla, një të verdhë dhe një të kaltër. Ideja është që ju duhet të shtypni të verdhën nëse jeni të lumtur dhe të kaltrën kur nuk jeni të lumtur, shkruan BBC.