Tech

Trumpi në kërkim të një platformë tjetër online, Parler mund të jetë opsion

Trumpi në kërkim të një platformë tjetër online, Parler mund të jetë opsion
Foto: AP
 

Pas bllokimit të rrjeteve sociale në Twitter dhe Facebook, presidenti Donald Trump ka disa opsione të tjera të shërbimeve online. Një kandidat për këtë mund të jetë Parleri, edhe pse Google dhe Apple e kanë fshirë atë nga dyqanet e tyre online, ndërsa edhe Amazoni e ka paralajmëruar heqjen e shërbimit për të, për shkak të shfaqjes së përmbajtjes së dhunës nga Capitoli.

Trumpi mund edhe ta lansojë platformën e tij. Por, kjo nuk mund të ndodhë aq shpejt, shkruan AP.