Tech

Kujdes: Mos u lidhni në çdo vend me Wi-Fi

 

Ju ndoshta jeni lidhur me internet të paktën një herë në një qendër tregtare apo hotel, qoftë për arsye biznesi apo private, pa menduar nëse po rrezikon të dhënat tuaja private.

Por ky bashkim nuk është aspak i padëmshëm. Sot, interneti pa tel është i pranishëm kudo, në pothuajse të gjitha objektet hoteliere, madje edhe në kafenetë dhe restorantet ku shpesh qëndroni,