Tech

Apple dhe FB përplasen për privatësinë

Apple dhe FB përplasen për privatësinë
 

Kaliforni, 24 nëntor – Përplasje e re midis kompanive Apple dhe Facebook për temën e privatësisë.

Gjiganti Cupertino do të prezantojë një funksion që do të lejojë përdoruesit e iPhone të çaktivizojnë gjurmimin midis aplikacioneve të ndryshme për qëllime reklamimi, duke akuzuar kompani si Facebook se dëshirojnë të mbledhin sa më shumë të dhëna për të përfituar prej tyre.