Tech

Njerëzit ende po e përdorin fjalëkalimin “123456”

Njerëzit ende po e përdorin fjalëkalimin “123456”
 

Kur bëhet fjalë për përditësim të fjalëkalimeve – zakonet s’ndryshojnë.

Edhe pse është viti 2020, dhe njerëzit konsiderohet të jenë të vetëdijesuar për rreziqet online, ata ende po vazhdojnë të përdorin fjalëkalimet më të lehta për t’u thyer “123456789”, fjalën “password” dhe “iloveyou”.