Tech

Në kohë pandemie, orët e mençura shndërrohen në mini-infermierë

 

Prodhuesit e mëdhenj të teknologjisë po përshtaten me rrethanat e reja të pandemisë, duke shndërruar aparatet e tyre në një mini-infermier artificial dhe teknologjik.

Revolucioni i vërtetë në këtë fushë vjen nga “orët inteligjente” që këtë vit kanë rritur shitjet me 20% në nivel global. Dominimi vjen nga gjiganti Apple, që përfaqëson më shumë se 51% të shitjeve, falë edhe Apple Watch 5.