Tech

Realizohet printimi në 5D

Realizohet printimi në 5D

Piza, 14 tetor– Pas stampimit në 3D, mbërrin ai në 5D, transmeton ATSH raportimin e mediave botërore.

”Në tri dimensionet hapësinore ai gjithashtu shton vetitë e inteligjencës artificiale në materiale dhe premton të shpejtojë prodhimin e përbërësve për elektronikën”, sipas programit ”Fet Horizon” të koordinuar nga Instituti Italian i Teknologjisë (Iit) i Pontedera (Pisa).