Tech

Pezullohet llogaria në Twitter e Qeverisë së Hungarisë

Pezullohet llogaria në Twitter e Qeverisë së Hungarisë

Qeveria hungareze tha të mërkurën se llogaria e saj zyrtare në rrjetin social Twitter është pezulluar "pa ndonjë paralajmërim".

"Ne kemi ndërmarrë hapat e nevojshëm dhe jemi duke pritur një shpjegim zyrtar nga Twitter", tha zëdhënësi i qeverisë, Zoltan Kovacs në llogarinë e tij në Twitter.