Tech

Droni si rojtar i ri i shtëpisë

Droni si rojtar i ri i shtëpisë
Foto: The Sun

Kaliforni, 28 shtator– Videokamerat për të vëzhguar shtëpinë do të shndërrohen tashmë në dron.

Quhet ”Ring Always Home Cam” dhe kompania ”Amazon” e ka zbuluar atë së bashku me altoparlantët e rinj inteligjentë ”Echo” dhe pajisjet e fundit ”Fire TV”.