Tech

Gjykata amerikane bllokon administratën e Trumpit për të ndaluar aplikacionin kinez WeChat

Gjykata amerikane bllokon administratën e Trumpit për të ndaluar aplikacionin kinez WeChat

Një gjykatë ka ndaluar administratën e Trumpit për të kërkuar nga Apple dhe Google heqjen e aplikacionit kinez për mesazhe WeChat.

Gjyqtarja Laurel Beeler në Kaliforni ka thënë se kërkesa qe qeverisë do të shkelte të drejtat e Amandamentit të Parë për përdoruesit e aplikacionit, pasi do të largonte platformën e tyre për komunikim, raporton DailyMail.