Tech

TikTok me ankesë kundër administratës Trump për ndalimin e aplikacionit në SHBA

TikTok me ankesë kundër administratës Trump për ndalimin e aplikacionit në SHBA
Foto: Ilustrim

Aplikacioni i famshëm Tik Tok ka kërkuar nga një gjykatë amerikane që të bllokojë administratën Trump në ndalimin e rrjetit të mediave sociale kineze, raporton Bloomberg të shtunën.

TikTok dhe kompania ByteDance kanë plotësuar një ankesë në gjykatën federale të Washingtonit të premten, duke sfidur kështu urdhrin e presidentit amerikan, Donal Trump.