Tech

Ushtria amerikane teston qentë robotë për sigurinë e bazave

Ushtria amerikane teston qentë robotë për sigurinë e bazave

Uashington, 9 shtator – Forcat ajrore të SHBA-së kanë testuar qentë robotë, të cilët janë planifikuar të shërbejnë në sigurinë e bazave tokësore, krahas testimit të Sistemit të Avancuar të Menaxhimit të Betejave, i cili përfshin shumë teknologji digjitale.

Forcat Ajrore testuan Sistemin e Avancuar të Menaxhimit të Betejave, i cili do të sigurojë një rrjet të mbledhjes dhe ndarjes së të dhënave në kohë reale midis forcave amerikane në rajone të ndryshme.