Tech

Së shpejti pritet të lansohen dy modele 6.1 inçësh të iPhone 12, e më vonë dy të tjerë

Së shpejti pritet të lansohen dy modele 6.1 inçësh të iPhone 12, e më vonë dy të tjerë

Raportohet se Apple do të lansojë së pari dy telefona 6.1 inçësh së shpejti, e më vonë dy tjerë.

Sipas këtyre raportimeve thuhet se së pari do të lansohen iPhone 12 Max dhe iPhone 12 Pro, transmeton KOHA.