Tech

Për tre muaj Facebooku fshiu 7 milionë postime të rreme rreth koronavirusit

Për tre muaj Facebooku fshiu 7 milionë postime të rreme rreth koronavirusit

Të martën Facebooku ka bërë të ditur se ka larguar 7 milionë postime në tremujorin e dytë të këtij viti për shpërndarjen e informacioneve false rreth koronavirusit, përfshirë këtu edhe përmbajtje që promovonte masa parandaluese të rreme dhe shërime të ekzagjëruara.

E gjithashtu ajo ka fshirë shumë postime që përmbanin urrejtje, raporton Reuters.