Tech

Twitter rrezikon gjobën e majme

Twitter rrezikon gjobën e majme

Twitter mund të marrë një gjobë deri në 250 milionë dollarë nga autoritetet amerikane për përdorimin e numrave telefonikë dhe adresave të e-mail-it për fushata publicitare.

Kompania mori një ankesë nga Komisioni Federal i Tregtisë më 28 korrik, ku thuhej se kishte përdorur të dhënat “e marra për qëllime sigurie për marketing të personalizuar gjatë periudhës 2013-2019”. Në deklaratën e Twitter thuhet se humbjet që mund të vijnë si pasojë e kësaj ankese janë mes 150 dhe 250 milionë dollarë.