Tech

QAnon: Çfarë është dhe prej nga erdhi?

QAnon: Çfarë është dhe prej nga erdhi?
Foto: BBC
 

Është një lëvizje e skajshme, por që ka rrokur shtrirje të jashtëzakonshme në audiencën online, veçanërisht në Shtetet e Bashkuara. Kështu, çfarë është QAnon dhe kush beson në të?

Çfarë është?