Tech

Facebook dhe Twitter nuk përpunojnë më të dhëna nga Hong Kongu

Facebook dhe Twitter nuk përpunojnë më të dhëna nga Hong Kongu

Kompanitë Facebook dhe Twitter kanë pezulluar përpunimin e kërkesave shtetërore për të dhënat e përdoruesve në Hong Kong, njoftuan kompanitë.

Kjo pasi Kina miratoi një ligj të ri për sigurinë kombëtare për qytetin gjysmë-autonom.