Tech

Virusi që sulmon Mac-un vjedhë informatat e kartelave dhe fjalëkalimet

Virusi që sulmon Mac-un vjedhë informatat e kartelave dhe fjalëkalimet
Foto: Getty Images

Për sa kanë ekzistuar kompjuterët, ashtu edhe ka pasur njerëz që kanë krijuar softuer të vogël, të dizajnuar për të vjedhur informata nga kompjuterë tjerë.

Ndonjëherë kjo përfshinë vjedhjen e parave, e ndonjëherë vetëm për të mbledhur informata. E ndonjëherë që të dyja.