Tech

Varësia nga kompanitë e mëdha teknologjike

Varësia nga kompanitë e mëdha teknologjike

Kur izolimi goditi Britaninë e Madhe më 23 mars, Ingram u detyrua të mbyllte dyqanet në Edinburgh dhe Dundee.

Shitjet i realizonte përmes dyqanit online të Amazonit. Tani shitjet janë 40 për qind më të larta sesa në vitin e kaluar, transmeton KOHA.