Tech

Tashmë në FB më e lehtë për të pastruar profilin

Tashmë në FB më e lehtë për të pastruar profilin

Kaliforni, 4 qershor – Rrjeti social Facebook e bën më të lehtë pastrimin e së kaluarës duke pastruar faqen e buletinit dhe imazhin tuaj nga fotot, videot dhe frazat që nuk duam t’i shohim ose shfaqim.

Rrjeti social në të vërtetë ka prezantuar një seksion të ri, të quajtur ”Menaxhoni Aktivitetin”, i cili ju lejon të fshihni ose fshini duke bllokuar postimet e vjetra.