Tech

Kafenetë në Kore të Jugut po angazhojnë robotë për të ndihmuar me distancën sociale

Kafenetë në Kore të Jugut po angazhojnë robotë për të ndihmuar me distancën sociale
Foto: Reuters
 

Roboti i ri në kafenenë në Daejeon të Koresë së Jugut, është i sjellshëm dhe menjëherë shkon në drejtim të konsumatorëve.

“Ja ku është çaji i juaj, shijoni. Bëhet edhe më i mirë nëse e përzieni”, thotë roboti, ndërsa konsumatori merr pijen.