Tech

YouTube: Erdhi koha për të fjetur!

YouTube: Erdhi koha për të fjetur!

Me pandeminë që ka pushtuar rutinën tonë të përditshme, YouTube ka prezantuar një funksion të ri për të ndihmuar përdoruesit të ruajnë zakonet e tyre dhe të shmangin shpenzimet e tepërta të kohës duke shikuar video në smartfonët e tyre duke i marrë orë të tëra gjumit.

Lajmi, i njoftuar nga kompania në një postim, në fakt na kujton se kur është koha për të shkuar në shtrat.