Tech

Rrjedhin specifikat e Motorola One Fusion+

Rrjedhin specifikat e Motorola One Fusion+
 

Në muajin e kaluar është mësuar se Motorola do të sjellë dy telefonë të mençur në tre mujorin e dytë të vitit 2020, të quajtur One Fusion dhe One Fusion+.

Motorola ende nuk ka konfirmuar ndonjë gjë rreth këtyre telefonave, megjithatë YouTube ka bërë publike specifikat dhe datën e publikimit të One Fusion+.