Tech

Pleqtë po sfidohen prej jetës online

Pleqtë po sfidohen prej jetës online

Ka më shumë se një javë që Linda Quinn, 81 vjeçe, e ka izoluar veten brenda shtëpisë së saj në Washington për t’u ruajtur prej koronavirusit. Shoqëruesi i vetëm është qenushja Lucy.

Për ta luftuar vetminë, e bija, dhëndri dhe nipat e mbesat e Quinnit donin të bisedonin nëpërmjet kamerës me të me Zoom, një aplikacion për videkonferenca. Kështu ata bënë plane për ta telefonuar dhe folur me të nëpërmjet instalimit të aplikacionit në kompjuterin e saj.