Tech

Facebook akordon 100 milionë dollarë për gazetarët

Facebook akordon 100 milionë dollarë  për gazetarët

Nju Jork, 1 prill – Gjigandi Facebook do të akordojë një fond prej 100 milionë dollarë në mbështetje të gazetarëve, njoftoi themeluesi i kompanisë, Mark Zuckerberg.

“Për momentin, gazetarët janë duke punuar në kushte shumë të vështira për t’i mbajtur të informuar komunitetet e tyre, dhe shumë botues po luftojnë për shkak të ndikimit ekonomik të epidemisë”, theksoi Zuckerberg.