Tech

Samsung i kërkon Vietnamit që të mos fusë në karantinë 700 inxhinierët e tij

 

Samsung Display, i cili furnizon Samsung Electronics dhe Apple, i ka kërkuar Vietnamit që të mos fusë detyrimisht në karantinë 700 inxhinierë nga Korea e Jugut, për shkak se ata duhet të përgatiten për prodhimin e ekraneve për smartfonët e rinj.

Vietnami ka caktuar si masë mbrojtëse, futjen e të gjithë njerëzve që vijnë nga Korea e Jugut detyrimisht në karantinë për 14 ditë.