Tech

Inteligjenca artificiale që ende nuk e ndryshoi botën

Inteligjenca artificiale që ende nuk e ndryshoi botën

Teksa po ecte Kursat Ceylan, që është i verbër, tentoi të gjente rrugën për në hotel. Përdori një aplikacion në telefonin e tij që ia tregoi rrugën, por në të njëjtën kohë duhej që t’i mbante në dorë shkopin dhe valixhen. Ai çau ballin, kur aplikacioni e shpiu drejt e në një pishinë.

Ky aksident e frymëzoi atë që bashkë me një bashkëpunëtor të tijin ta krijonte një shkop të ri inteligjent.