Tech

FB publicitet falas kundër COVID-19 dhe lajmeve të rreme

FB publicitet falas kundër COVID-19 dhe lajmeve të rreme
 

Romë, 5 mars – Facebook propozoi hapësira publicitare falas për Organizatën Botërore të Shëndetësisë (OBSH), në kuadër të një prej lëvizjeve që parashikojnë të kundërshtojnë publikimin e lajmeve të rreme në rrjetin social.

“Ne do t’i ofrojmë falas OBSH-së të gjitha publicitetet që i nevojiten për t’iu përgjigjur koronavirusit. Po kështu, edhe të gjitha llojet e tjera të mbështetjes”, theksoi Zuckerberg.