Tech

Galaxy Z Flip vs. Motorola Razr, në testin e hedhjes

Foto: CNET
 

Falë Samsung Galaxy Z Flip dhe Motorola Razr dhe ekraneve të tyre të palosshme, telefonat e palosshëm janë duke u rikthyer.

Dhe derisa telefonat e palosshëm modern janë më të sofistikuar dhe kanë shumë funksione për dallim nga ato modele të vjetra, sikur Razr origjinal, sa i përket çmimit nuk janë dhe aq lirë: Razr kushton 1,499 dollarë (rreth 1,385 euro) ndërsa Z Flip 1,380 dollarë (1,275 euro), shkruan cnet.