Tech

Pajisja që siguron sinjal 10 herë më të fortë të wirelessit

Pajisja që siguron sinjal 10 herë më të fortë të wirelessit
 

Shkencëtarët kanë bërë "sipërfaqe të zgjuara" që përforcojnë sinjalin Wi-Fi deri në dhjetë herë.

Një sistem i ngjashëm me letër-muri mund të zëvendësojë antenat dhe marrësit e rëndë aktualisht të përdorur në shtëpi dhe vendet e punës, duke dhënë një sinjal të dobët.