Tech

Seria AMD Radeon RX 5600 radhitet në variantet me 6 GB dhe 8 GB

Seria AMD Radeon RX 5600 radhitet në variantet me 6 GB dhe 8 GB

Seria e AMD-së e kartelave grafike Radeon RX 5600 do të garojë me modelet më të forta të Nvidia GeForce 16-series në treg, siç janë GTX 1660 Super dhe GTX 1660 Ti. Një raport më herët sugjeronte për lansimin e muajit dhjetor të GPU-ve të serisë RX 5600, si dhe disponueshmërinë e tyre në treg disa javë më vonë, raporton TechPowerUp.

Listingjet rregullatore të partnerëve AIB (add-in board) të AMD tani japin më shumë informacion mbi dallimet në kuadër të produkteve të serisë RX 5600. Listingu i zbulon produktet referente të Asusit nga linjat e kartelave grafike ROG Strix, TUF Gaming dhe Dual.