Tech

Kontrata 10 miliardë dollarëshe e Pentagonit me Microsoftin irriton Amazonin

Kontrata 10 miliardë dollarëshe e Pentagonit me Microsoftin irriton Amazonin

Uashington, 15 nëntor – ”Amazon” do të apelojë kundër vendimit të Pentagonit për nënshkrimin e kontratës prej 10 miliardë dollarësh mes Pentagonit dhe kompanisë ”Microsoft”.

Akuzat e bëra kundër Departamentit të Mbrojtjes së SHBA janë ato të marrjes së një vendimi të njëanshëm dhe me ndikim politik.