Tech

TDP-ja e procesorit të ardhshëm Intel Core i9-9900KS

TDP-ja e procesorit të ardhshëm Intel Core i9-9900KS

Procesori i ardhshëm i Intelit Core i9-9900KS prej 5GHz sigurisht që do të jetë një çipset i mahnitshëm në shumë segmente.

Bëhet fjalë për një CPU me tetë bërthama dhe 16 threade, me takt pune prej 5GHz në të gjitha bërthamat dhe do t’i dedikohet publikut konsumues, raporton TechPowerUp.