Tech

Lansohet iPhone 11

Lansohet iPhone 11

Gjiganti teknologjik, Apple, ka lansuar gjeneratën më të re të telefonit të njohur, iPhone.

Gjenerata e 11 e këtij telefoni vjen me telefonat, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max dhe iPhone 11.