Tech

Google dhe Mozilla kundër Kazakistanit

Google dhe Mozilla kundër Kazakistanit

Ndërhyrja në jetën e qytetarëve përmes internetit nuk do të jetë më aq e lehtë për qeverinë e Kazakistanit.

Google dhe Mozilla janë të gatshëm të luftojnë kundër vendit që ka detyruar përdoruesit të instalojnë një certifikatë, të quajtur anti-HTTPS, e aftë të spiunojë popullin kazak në internet.