Tech

Ekspozitë robotësh në Kinë që fluturojnë, notojnë dhe bëjnë operacion truri

Ekspozitë robotësh në Kinë që fluturojnë, notojnë dhe bëjnë operacion truri

Në Kinë po prezantohen robotët më të fundit në atë që quhet Konferenca Botërore e Robotëve, nga data 20 gusht deri në 25 gusht.

Një ekspozitë me teknologjitë dhe produktet e reja robotike, që përfshijnë më shumë se 700 robotë që janë të dobishëm në 21 fusha të ndryshme industriale.